Google+

vineri, 3 august 2012

Curtea Constipaţională cere sprijin urgent Avocatului Popoului


Ca un adevărat câine de puzzle al democraţiei constituţionale sparte în mii de fragmenţele, Curtea Constipaţională a României a muşcat ieri din nou din politicienii corupţi, ameninţându-i cu pronunţarea iminentă la 12 septembrie a unei decizii în privinţa validitătii referendumului de demitere a lui Traian Băsescu.
“Am început numărătoarea inversă înspre momentul pronunţării unei decizii cu privire la validitatea referendumului: 18.292.514 alegători, 18.292.513 alegători, 18.292.512 alegători…”, i-a ameninţat dur preşedintele Curţii Constipaţionale pe politicienii corupţi.

Decizia CCR de începere a numărătorii inverse până la pronunţarea unei decizii a pus pe jar toate celelalte instituţii ale statului cu atribuţii în domeniul numărătorii: “CCR ne ia caviarul de la gura copiilor. Începusem să facem progrese mari în domeniul numărării alegătorilor. Dacă aveam noroc şi ne ieşea faza cu descheiatul şireturilor de la pantofi şi scoaterea acestora din picioare, puteam ajunge într-o oră chiar până la 20 de alegători. În plus, ne înscriseserăm cu toţii la cursurile gratuite organizate de colegul nostru care a promovat în clasa a II-a”, a declarat cu năduf un angajat cu perspective de promovare din cadrul Ministerului de Interne- Direcţia de Evidenţă Informatizată a Persoanelor.

“Curtea Constipaţională a creat toate premisele ca eu să intru şi a doua oară în Cartea Recordurilor. Dacă prima dată mi s-a omologat recordul de a fi primul preşedinte de stat suspendat de Parlament de două ori, acum sper să mi se omologheze şi recordul de a fi preşedintele de stat suspendat pentru cea mai lungă perioadă”, ne-a spus încântat Traian Băsescu. Reprezentantii Guiness Book declară însă că vor omologa cel de-al doilea record numai după ce se vor convinge că Băsescu mai este în viaţă, dat fiind că de la data de 9 iulie 2012 nu l-a mai văzut nimeni la Cotroceni.  

Pentru a putea duce la îndeplinire sarcina sisifică pe care şi-a asomat-o, Curtea Constipaţională a adoptat deja un set de măsuri urgente:
-solicitarea rapidă a sprijinului Avocatului Popoului, un numărător recunoscut chiar şi de către Parchetul General;
-cooptarea ca judecători suplimentari a numerologului Nostradamus precum şi a lui Numerobis din “Asterix şi Obelix”;
-echiparea judecătorilor Curţii cu adidaşi PotârNike, pentru ca aceştia să poată fugi ca potârnichile de răspundere cu şi mai mult spor ca până acum;
-demararea unei proceduri de achiziţie publică în vederea dotării instituţiei cu un abac mai performant;
-mochetarea butonului “Power” al calculatorului instituţiei, pentru ca preşedintele CCR să nu se mai teamă de electrocutare când îl porneşte ca să joace Solitaire în reţea.
Neaducerea urgentă la îndeplinire a acestor măsuri poate periclita chiar alegerile prezidenţiale din 2014, deoarece specialiştii în drept constituţional sunt de părere că acestea nu pot avea loc până nu se lămureşte situaţia preşedintelui actual.

“Curtea Constipaţională să-mi numere ouăle mie şi lu’ Tartor Ocular!” şi-a exprimat doleanţa Adrian Năstase pe blogul său.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu