Google+

vineri, 11 ianuarie 2013

Poleiul de astăzi din București- mană cerească pentru televiziuni


Poleiul de pe străzile din București a provocat astăzi un adevărat orgasm televiziunilor din România, care în prima parte a zilei au intervievat poleiul în direct, chiar la el în bârlog, iar spre seară au invitat poleiul în diverse talk-show-uri organizate în studiori special încălzite pentru ca poleiul să nu răcească.
Dacă angajații de la B1 TV au tratat poleiul cu căldură, cei de la Antena 3 l-au tratat cu răceală. Astfel, Mircea Badea i-a aruncat direct în față poleiului invitat în studioul Antena 3: „Prietene, ești un bulangiu de polei băsist. De unde mi-am dat seama? Păi afectezi cu predilecție babele și mosii trecuți de 65 de ani, adicătelea chiar nucleul dur al electoratului U.S.L.”. Nici Victor Ciutacu nu a fost mai milos cu poleiul, acuzându-l că din cauza lui a alunecat de mii de ori prin studio cu limba direct la curul Domnului Profesor.

În urma exit-poll-eiurilor organizate astăzi la ieșirea din comă de către institutele de sondare cu nasul în asfalt a opiniei publice, a rezultat că cele mai poleite transmisiuni au fost realizate de România TV, lider național de audiență cu 546 luxații, 489 entorse, 390 de fracturi și 370 de traumatisme prin decădere. Totuși, la una dintre categorii- traumatisme prin decădere- România TV a fost învinsă in extremis de Antena 3.

Deși unii analiști consideră că poleiul a generat mai multe efecte negative decât pozitive, el a ajutat-o pe o babă care până astăzi se scălda în mediocritatea anonimatului, să devină o adevărată divă, o adevărată Gina Lolofrigida a televiziunilor de știri. Cu piruetele ei pe infrastructura poleită a Capitalei, baba a smuls pur și simplu ropote de aplauze reporterilor și cameramanilor. „Făcea baba un balet pe gheață de ziceai că e Rudolf Nureyev în „Spărgătorul de buci”. În cădere hoașca știa să-și protejeze perfect capul și coloana. Mai mult, nu părea deloc surprinsă de alunecare”, a declarat încântat un cameraman al carului cu boi nr. 2 al Pro TV.
Totodată, poleiul de astăzi a scos de la naftalină mai mulți celebri creatori de modă, care au explicat că în zile ca acestea, tendințele din modă se inversează. „Dacă de obicei mai întâi vă puneți șosetele în picioare și abia apoi încălțările, în zilele cu polei noile tendințe din modă recomandă să puneți șosetele peste încălțări”, a declarat experimentatul creator de modă vasluian Opincel Aciupacabrei.

„Sperăm că poleiul de astăzi nu a cauzat derapaje politice grave în P.D.L. sau în cea mai rămas din el”, și-a exprimat speranța domnul Vasile Blaga.

Poleiul nu a făcut furouri numai în Capitală, ci și pe drumurile naționale, ca de exemplu în Mehedinți, unde prefectul ia în calcul chiar demiterea conducerii Direcției de Drumuri Naționale Mehedinți.
„Presa a înțeles greșit. TIR-urile cu bovine pe care le-ați văzut la televizor răsturnate* nu au derapat din cauza poleiului, ci din cauza poneiului. Poneiul a cauzat mereu probleme la noi în județ. De ce să ne dea afară pe noi?! Să dea afară conducerea instituției abilitate să strângă de pe străzi poneiul fără stăpân, în fiecare iarnă poneiul îi ia prin surprindere!”, a replicat conducerea Direcției de Drumuri Naționale Mehedinți.
 

7 comentarii:

  1. Patronu de marmote11 ianuarie 2013 la 20:30

    În Vest ne e speranţa, paradisul -
    Pricepe-atâta lucru şi un bou
    Ce n-a văzut Nuiorcul, nici Parisul!

    Priviţi: de-acolo vine Omul Nou,
    Pe un ponei cu osul în popou.

    RăspundețiȘtergere
  2. fratele patronului de marmote11 ianuarie 2013 la 20:33

    Mă, Abate canin cu pedigriu fălos,
    Din nou scâncești că nu sunteţi pe liste?
    Că vremile nicicînd n-au fost mai triste?
    Că v-a-nţărcat guvernul, nemilos?

    RăspundețiȘtergere
  3. Unde este Iredentilă, câinele de puzzle al blogului? Iredentilă, șo pe persiflatorii ăștia doi!

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu stiu daca v-am spus pana acum, dar eu in general sunt foarte destept si inteleg mereu peste o treime din tot ce scrie Abatele. Dar dupa ce am baut 3 beri, ca acum, chiar le stiu pe toate.

    RăspundețiȘtergere
  5. Schimb scobitori folosite la un singur cap contra hartie igienica folosita pe o singura parte!

    RăspundețiȘtergere