Google+

joi, 3 ianuarie 2013

Specialiștii în nutriție acuză: „medicamentele sunt pline de chimicale”


Mai mulți specialiști în nutriție au atacat dur astăzi produsele medicamentoase pe motiv că sunt extrem de nesănătoase pentru cei care obișnuiesc să se hrănească cu medicamente, fiind pur și simplu pline de chimicale.

„Să analizăm de pildă compoziția paracetamolului sinus: maleat de clorfeniramină, clorhidrat de pseudo-efedrină și paracetamol. Sau compoziția nurofenului forte: ibuprofen, acid stearic, citrat de sodiu, laurilsulfat de sodiu, dioxid de siliciu coloidal anhidru, talc, dioxid de titan (E 171), macrogol 6000. Vedeți dumneavoastră măcar un produs natural în compoziția medicamentelor menționate? Numai chimicale, inclusiv E-uri, au exemplificat nutriționiștii.

„S-au dus vremurile când mergeai la piață la Matache și puteai cumpăra de la țărani un paracetamol ecologic, produs în mod natural în gospodăria țărănească. Ăștia au umplut de chimicale chiar și banala aspirină a săracului. Credeți că săraca Oana Zăvoranu ar mai fi fost ea la un pas de moarte violentă prin sinucidere dacă în loc de câteva mii de aspirine ale săracului pline de chimicale, ar fi înghițit câteva mii de aspirine ale săracului naturale, din gospodăria țărănească?”, și-a exprimat un grup de pensionari opinia cu privire la cercetările nutriționiștilor.

Mai mult, se zvonește că în câteva zile specialiștii nutriționiști vor da publicității un studiu și mai devastator pentru producătorii de medicamente, din care reiese că acești producători discriminează userii de medicamente pe criterii de avere. Astfel, dacă un user de medicamente sărac nu-și permite, de exemplu, decât paracetamol plin de tot felul de elemente chimice, paracetamolul pentru bogați poate conține urme de caviar sau chiar de mușchi de vită Chateaubriand.
În urma publicării acestui studiu s-ar putea autosesiza chiar Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, care ar putea obliga producătorii de medicamente să vândă tuturor userilor de medicamente din România numai paracetamol care poate conține urme de mici, bere și fasole cu ciolan la cazan.

2 comentarii:

  1. Eu sunt foarte destept si cred ca prin aceasta postare Abatele a intentionat sa ne induca ideea ca el chiar mai scrie pe blog.

    RăspundețiȘtergere
  2. Desigur, exemplificarea cu medicamentele de mai sus nu are probabil nicio legatura cu faptul ca in aceste zile Abatele lupta de moarte pentru preluarea autocontrolului cu o gripa rebela din factiunea gripelor sataniste care ataca inalti prelati dar si prelate.

    RăspundețiȘtergere