Google+

sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Atac bestial al unui urs argeșean asupra unei turme de chupacabre pașnice


O turmă pașnică de chupacabre aparținând unui țăran din județul Argeș a fost atacată cu bestialitate de un urs fioros în timp ce fusese scoasă la adăpat la cârciuma din sat.
Atacul a fost unul cu totul neașteptat, dat fiind că ursul ataca de obicei, inopinat, turma de chupacabre marțea și joia la ora 20:31, dar numai în intervalul martie-noiembrie.
Deși în această perioadă a anului ursul ar fi trebuit să hiberneze, se pare că el a fost trezit de un groaznic coșmar, în care se făcea că Institutul Cultural Român, sub coordonarea președintelui său Andrei Marga, redacta o istorie a comunismului românesc. În plus, ursul atacator avea cartea de identitate expirată, neglijând probabil să o consume în termenul de valabilitate înscris pe copertă.

Stăpânul chupacaprelor speră că ursul nu-și va face totuși un obicei din schimbarea programului atacurilor sale inopinate, întrucât acest lucru ar periclita grav existența turmei sale de chupacapre negre, în condițiile în care specia de chupacapre negre este deja pe cale de dispariție în România, ca și o altă specie animalică- fata mare.

Pentru a salva de la extincție specia de chupacapre negre, țăranul argeșean spune că-i va trimite o scrisoare deschisă ursului în care îi va propune să-și orienteze atacurile asupra altor turme pe care le deține, cum ar fi turma de yeti, turma de monștri din Loch Ness sau turma de câini din Baskerville.

8 comentarii:

  1. Futu-l in noroc de taran, sa stii ca asta e taranul cu Maserati!

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt eminamente destept si pot sa va explic si voua ca Abatele vrea sa ne insufle respectul pentru valorile traditionale romanesti: Yeti, chupacapra neagra, cainele din Baskerville. Chiar si Burebista avea un Yeti de casa. De altfel, toate aceste specii traditionale romanesti pot fi vazute la Muzeul Satului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Al dracu' taran, da' o turma de testoase ninja nu are? Sau o turma de iepuri cu buze reci ca sa-i suga p*la la urs?:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Patronu de marmote19 ianuarie 2013 la 22:19

    Asta-i Chupacabra, frate!
    Pune-i mana pe cur,
    S-o sa vezi ca se deschide ca un vultur in zbor, jur.
    Suge acadeaua, nu se jeneaza,
    O manevreaza de parca se-antreneaza,
    Face de rusine Kamasutra,
    Fiindca tot ce face ea este ultra.
    Este supranatural, fara egal,
    Felu cum se baga-n ... , scuzati-mi limbaju vulgar,
    Dar e revolutionar, e porno direct,
    Po' sa-nnebunesti, tine-ti inima-n piept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe la voi de Sarbatori umbla colindatorii cu chupacapra?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Umblă cu ce apucă, bre, eu când eram colindător am umblat și cu drujba. Din poartă de lemn în poartă de lemn.

      Ștergere
    2. Pe la mine ultimii colindatori au umblat sau cu Plugusorul sau cu mana-n ghips. In fine, nu-mi mai amintesc prea bine cu ce-am dat.

      Ștergere
    3. fratele patronului de marmote20 ianuarie 2013 la 23:46

      Poate ai dat cu prafuri de gandaci, asa se da cand vin colindatorii. Din mosi-stramosi se face asa. Mai intai romanii au dat cu prafuri de daci. Iar dupa ce dacii au inceput sa mai si gandeasca cate ceva, romanii au dat cu prafuri de gan-daci.

      Ștergere