Google+

sâmbătă, 12 ianuarie 2013

În care Tartorul explică de ce „cuplul cel mai vânat al momentului” este totodată și „cuplul cel mai vânăt al momentului”


După ce televiziunile din România au calificat astăzi cuplul Andreea Marin- Ștefan Bănică drept „cuplul cel mai vânat al momentului”, sute de ONG-uri naționale și internaționale care militează pentru protecția animalelor sălbatice i-au cerut imperativ Guvernului României să ia măsuri dure pentru limitarea braconajului la cuplul Andreea Marin- Ștefan Bănică.
„Braconajul acerb care are loc în aceste zile la cuplul Andreea Marin- Ștefan Bănică ar putea determina chiar extincția acestei specii. Dezamăgirea mea este cu atât mai mare cu cât inclusiv persoane importante, cum ar fi Ion Țiriac, s-au interesat la Asociația Vânătorilor și Pescarilor cam cât ar costa o autorizație de vânătoare la mult râvnitul cuplu al momentului, pe care ar dori să-l vâneze laolaltă cu mistreții crescuți în cotețul de la Balc”, a declarat îngrijorată șefa tuturor ONG-urilor de protecție a oricui, d-na Brigitte Bardou*.

Acuzate de Guvern că prin modul în care au formulat știrea au declanșat o isterie internațională împotriva României mai mare chiar decât cea generată de braconajul practicat de mineri la studenți în 1990, principalele televiziuni din România au prezentat în această seară următorul comunicat: „Dintr-o eroare regretabilă am prezentat astăzi cuplul Andreea Marin- Ștefan Bănică drept „cuplul cel mai vânat al momentului”. În realitate ne refeream la „cuplul cel mai vânăt al momentului”. Totuși, nu înțelegem de ce Andreea, născută fiind în Roman, l-a acuzat pe Ștefan că i-a dat o perversă ca pe Târgu Ocna”.

Și încă o întrebare retorică: „Oare când cuplul Andreea Marin- Ștefan Bănică se desparte, adică nu mai formează un cuplu, el se acuplează?”

*pentru Vadimash, care este suficient de deștept astfel încât să nu știe acest lucru, vom preciza că un bardou este un animal hibrid obținut prin încrucișarea dintre armăsar și măgăriță.

6 comentarii:

  1. Eu sunt extrem de destept, astfel ca mi-am dat seama ca Abatele incearca sa insinueze altceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar de ce nu scrii "branconaj" ca lumea buna?

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiti ce ma mira pe mine? Ca nu s-a bagat inca in seama cocoshul ala vorbitor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cocoșul Garlic se luptă cu vampirii acum, Vadimash.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ma intrebam daca Cocoshului Garlic ii este frica de vampiri:)

      Ștergere