Google+

miercuri, 7 august 2013

Cererile românilor de cumpărare pitoni au blocat astăzi eBay



După ce mass-media din România a relatat în această dimineață pe larg despre strangularea a doi copii canadieni de către un piton care a ajuns prin sistemul de ventilație în camera în care dormeau*, mii de români au trimis astăzi Parlamentului, Președinției și Guvernului e-mail-uri cu urări de bine și viață lungă în care se interesau, tangențial, și de starea sistemului de ventilație al instituțiilor menționate.
Serviciile încă investighează dacă între interesul subit al românilor pentru caracteristicile sistemului de ventilație al instituțiilor menționate și miile de cereri de cumpărare pitoni venite din România, care au blocat astăzi eBay, există legătură de cauzalitate.

„Din 1990 și până în prezent am votat de atâtea ori degeaba, încât cred că numai niște pitoni destoinici ne mai pot salva de guzganii care ne conduc. Dacă politicienii noștri nu pot fi duși în fața pitonului de execuție, măcar să vină pitonul de execuție la ei”, a declarat fericitul cumpărător român al ultimilor doi pitoni care mai erau acum cinci minute disponibili pe eBay.

Chestionat asupra interesului subit al românilor pentru pitoni, dl. Gheorghe Funar a ținut să le dea alegătorilor prostiți sfatul ca pentru sistemul de ventilație al Parlamentului, destul de șubred, deoarece de pe vremea lui Ceaușescu nu l-a mai reparat nimeni, să folosească pitoni cu greutate nu mai mare de 40 kg. „Altfel, ar exista riscul să se prăbușească plafonul cu ei înainte de a ajunge la locurile din Parlament rezervate minorităților naționale”, a precizat dl. Gheorghe Funar.

Totuși, nu întreg electoratul român vede cu ochi buni achiziționarea de pitoni de pe eBay, existând și români care sunt de părere că este o prostie să cumperi pitoni de pe eBay, întrucât toți cei care au mai pus mâna pe o carte în țara asta știu că patria pitonilor este Amazon.com.


Vezi și: Scandal internațional de amploare: multor români care au crezut că au cumpărat pitoni li s-au livrat de fapt anaconde sub acoperire.

4 comentarii:

  1. Daca ar fi Hristos, orice politician roman ar zice asa: "Lasati pitonii sa vina la mine!"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă aș fi fost eu în locul lui Iisus o belfeream și acum pe canapea, cu telecomanda în mână. Pentru cine plm să te jertfești?

      Ștergere
  2. Ce sa inteleg din poza, ca vipera cu corn este Pinocchio in varianta serpiliana?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poti sa intelegi ce vrei, in politica romaneasca fiecare e liber sa inteleaga ce vrea sau mai exact ce ii convine. Asa se fac averi.

      Ștergere