Google+

marți, 6 august 2013

Alexandru Vișinescu- blamat de torționarii de bună-credință



Mai multe asociații ale torționarilor comuniști de bună-credință l-au înfierat astăzi în mod public pe Alexandru Vișinescu.
„În timp ce noi munceam în timpul programului de lucru așa cum muncește orice român la serviciu- mai torturam 5 minute, mai luam o pauză de juma’ de oră, mai băgam un deținut la Solitaire- Vișinescu muncea ca un apucat. Nici măcar la prânz nu lua pauză de masă, îi dădea papara sa lui Ion Mihalache s-o mănânce. Vișinescu era un adevărat corporatist al anilor ’50, vinerea nu avea zi scurtă ca noi toți și venea la serviciu să bată chiar și în weekend. Numai că, spre deosebire de corporatiștii din ziua de azi, lucra pentru alți securiști”, a declarat un torționar de bună-credință care, în amintirea vremurilor de altădată, și-a stabilit domiciliul în orașul Urlați.

„Alexandru Vișinescu este un erou. Cu toate că și-a petrecut întreaga tinerețe numai printre pușcăriași, el și-a păstrat educația intactă, nepierzându-și niciodată cei șapte ani de educație comunistă de acasă. Vișinescu și cei ca el au reprezentat inima țării, fiindcă băteau. În ciuda faptului că mare parte din viață a trăit-o rupt de oameni, înconjurat fiind numai de deținuți politici, Vișinescu și-a păstrat intacte simțămintele umane (și nu mă refer numai la simțământul uman de a bate, măi, animalule!). Astfel, la zilele de naștere ale deținuților mai importanți le servea acestora niște torturi extraordinare, pe care, deși scrisese în prealabil „La mulți ani”, le însoțea de cele mai multe ori cu o singură lumânare”, a ținut să-și spună punctul de vedere și Ion Iliescu.

5 comentarii:

  1. Visinescu traia rupt de oameni dupa ce ii rupea chiar el...

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote6 august 2013 la 17:31

    Dupa ce l-a cunoscut pe Visinescu, rapsodul popular a compus urmatorul cantec: "Cine bate dimineata, la pranz si seara, la fereastra mea?"

    RăspundețiȘtergere
  3. Visinescu l-a altoit pe Mihalache dupa ce a gasit la el in celula droguri, bani falsi, masina de scris automata, arme, munitie...

    RăspundețiȘtergere
  4. fratele patronului de marmote6 august 2013 la 17:45

    Nu înțeleg ce aveți toți cu un biet bătrânel bătăuș ajuns de-acum la senectută.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu-l mai blamati, prieteni, e schiop de un picior
    Nu poate nici sa fuga, ce rau mai poate face?
    Si nici macar nu urla, doar sasaie usor
    Nu e pericol public, vrea doar ca sa se kace.

    RăspundețiȘtergere