Google+

sâmbătă, 24 august 2013

Sutienele cu bile de rulmenți interzise pe aeroportul Heathrow după ce Al-Qaeda a amenințat din nou cu bombe ascunse în implanturi cu silicon



În urma noilor amenințări ale Al-Qaeda conform cărora agente ale organizației teroriste, purtând dispozitive explozive în implanturile cu silicon, se vor îmbarca în aeronave care pleacă de pe Heathrow cu scopul de a produce atentate, autoritățile britanice au introdus o măsură de securitate fără precedent:  interzicerea îmbarcării persoanelor de sex feminin care poartă sutiene cu bile de rulmenți.

Autoritățile britanice consideră că prin adoptarea acestei măsuri numărul victimelor exploziilor declanșate la bordul aeronavelor de bombele sexy din implanturile cu silicon ale agentelor Al-Qaeda va fi mult mai mic, evitându-se practic expunerea pasagerilor, pe care Al-Qaeda dorește să-i vâneze ca pe potârnichi, tirului cu alice.

Introducerea noii măsuri de securitate va produce, din păcate, și efecte negative, persoane oneste, aflate permanent în căutarea adevărului, ca Xena Prințesa Războinică sau Neînfricata Mulan nemaiputând spera să mai urce curând la bordul vreunei aeronave care să decoleze de pe Heathrow.
„Vă dați seama, dacă i-ar exploda țâțele, bucățile de metal de la sutienul Xenei ar ciurui, indubitabil, toți cei 189 de pasageri ai unui Boeing 737 încărcat la maximum”, a apreciat un agent de securitate britanic.

Se pare că noua măsură de securitate o vizează și pe Bianca Drăgușanu, care va avea interdicție pe aeroportul Heathrow indiferent dacă poartă sutien cu bile de rulmenți sau nu. Explicația este simplă, au declarat autoritățile britanice: fie că poartă sutien cu bile de rulmenți, fie că nu, în implanturile cu silicon ale cunoscutei vedete din România poate încăpea atâta dinamită cât să provoace o deflagrație comparabilă cu cea de la Hiroshima.  „Asta numai în implantul din buza de jos dacă și-ar băga dinamită, ar arunca în aer cel puțin locuința unei familii monoparentale, fără copii”, au apreciat jurnaliștii de la Daily Mail.

Ideea britanicilor a inspirat și Marele Stat Major al Armatei Române, care a invitat cât mai multe muieri teroriste cu țâțe mari la noi în țară. Prin această măsură generalii noștri speră să revitalizeze MIG-urile 21 din dotarea Armatei Române, care ar putea ajunge în aer măcar prin aruncare.

3 comentarii:

  1. Pasagerii vor fi expusi tirului cu alice in tara minunilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pot sa bag mana-n floc ca ideea aducerii muierilor teroriste Al-Qaeda cu tate mari care sa urce in aer MIG-urile le-a fost data generalilor romani de generalul american Redtube, aliat fidel al Statului Major al Armatei Romane.

    RăspundețiȘtergere
  3. Patronu de marmote24 august 2013 la 01:51

    Esti bolnav cu pedigree, fratioare...!

    RăspundețiȘtergere