Google+

miercuri, 21 august 2013

După principesa Irina, Elena Udrea este și ea acuzată că în trecut a organizat lupte cu Cocoș în dormitor



Cazul celei de-a treia fiice a regelui Mihai nu este singular: Elena Udrea este și ea acuzată că până de curând a organizat lupte cu Cocoș în dormitor.

Mai mult, se pare că la luptele cu Cocoș pe care le organiza în dormitor, Elena Udrea vindea și băutură spectatorului, recte președintele Băsescu, umplându-se astfel de bani până la refuz fără să plătească accizele pe spirtoase. De multe ori chiar Băsescu devenea un președinte jucător în meciurile cu Cocoș.
Președintele neagă însă implicarea sa în luptele cu Cocoș organizate de Elena Udrea în dormitor, afirmând că el participa numai la derby-uri.

În cele din urmă, pentru că la sesizarea U.S.L. procurorii intraseră pe fir, președintele a găsit o cale de a pune capăt, înainte ca Udrea să răspundă penal, luptelor cu Cocoș organizate de aceasta în dormitor: divorțul.

„Divorțată sau nedivorțată, întotdeauna voi găsi un cocoșel cu care să organizez lupte în dormitor”, a declarat pentru presă Elena Udrea.

4 comentarii:

  1. "Pacat ca pe vremea lui Ceausescu cocoseii de aur au fost confiscati de catre stat", a comentat puicuta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote21 august 2013 la 00:47

    Dar vai! Uita ce spune-o vorbă:
    Că după râs vine şi plânsul!
    Cocoşul fu tăiat… Dintr-însul
    DNA-ul şi-a făcut o ciorbă…

    Plângea puicuța-n bătătură
    Şi printre hohote jura:
    ‘Iubitul meu, te voi urma!’
    Şi-a treia zi era friptură.

    RăspundețiȘtergere
  3. Va spun eu, ca eu stiu, si tacsu lu' principesa Irina, Mihai cel iute la ciocofon, organiza lupte cu cocosul rosu. E o boala de familie. La 23 august 1944 el a organizat la Palat lupte intre Antonescu si cocosul rosu de la rasarit, reprezentat in coltul rosu de Emil Bodnaras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cuviosul Poponarie21 august 2013 la 00:57

      Istoria e o tarfa: hai sa i-o tragem toti!

      Ștergere