Google+

vineri, 7 decembrie 2012

De Sărbătoarea Sfârșitului Lumii Guvernul acordă încă o zi liberă pentru bugetari


Guvernul a hotărât astăzi să acorde o nouă zi liberă pentru bugetari pe data de 21 decembrie, când românii sărbătoresc Sfârșitul Lumii. Sfârșitul Lumii este o sărbătoare deosebită, nu în fiecare an ai ocazia să scapi și de ruși și de americani. Iar pe Facebook se poate sta și de acasă”, a motivat purtătorul de cuvânt al Guvernului această decizie.

Adepții teoriei constipației spun însă că în spatele deciziei Guvernului stau de fapt marii patroni de supermarketuri care, mizând pe hobby-ul genetic al românilor de a muri cu burta plină, speră ca în ziua liberă de Sfârșitul Lumii să facă vânzări record.

Unii sceptici se tem însă că Sfârșitul Lumii ar putea aduce nu numai lucruri bune.
„De Sfârșitul Lumii, România va fi total anihilată de Civilizația Sfincteriană”, ne-au dezvăluit celebrii clarvăzători Scatofilie și Coprofilie, care deși trăiesc în regiunea baltică Curlanda, au mirosit întotdeauna corect realitatea românească.
„Ofensiva Civilizației Sfincteriene în România a început de mult. Exponenții ei au acaparat de mult timp Guvernul, Parlamentul, puterea judiciară și, în general, toate pozițiile-cheie în Stat, dar pe voi v-a durut în cur. Micii electorali constipă. Acum, în decembrie, Civilizația Sfincteriană va da asaltul final. Nici Darth Vadră, Luke SkyWalker Polițist Texan,  Leia Orgasma și Padme Amigdala nu vă mai pot salva”, au mai declarat clarvăzătorii Scatofilie și Coprofilie.

3 comentarii:

  1. Esti atat de scarbit incat meriti toata aprecierea mea:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca vorbesti de sfincter la politicienii romani, deja ii promovezi intr-o clasa superioara, iar eu si Iredentila am fi neplacut surprinsi de asa ceva. Niste protozoare pot avea cel mult vacuola pulsatila.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am uitat să vă spun că războiul cu Civilizația Sfincteriană va fi unul murdar.

    RăspundețiȘtergere