Google+

marți, 18 decembrie 2012

Giganții de pe piața medicamentelor își deschid reprezentanțe de vânzări lângă casa Oanei Zăvoranu


Impresionați de profitul pe care l-au realizat săptămâna trecută ca urmare a cumpărăturilor de sărbători făcute de Oana Zăvoranu, Pfizer, Bayer și alți giganți de pe piața medicamentelor și-au anunțat intenția de a-și deschide reprezentanțe de vânzări cât mai aproape de casa Oanei.

„Un asemenea vad comercial nu poate fi neglijat. În încercarea sa de a se sinucide săptămâna trecută, Oana ne-a făcut vânzări cam cât 1000 de pensionari cu rețete compensate într-un an: 1800 de diazepame, 1558 de dipiridamoale, 1330 de codamine și 998 de supozitoare cât mai mari”, a declarat directorul de vânzări al gigantului farmaceutic Pfizer.

Încercarea Oanei Zăvoranu de a se sinucide a fost determinată, se pare, de teama exagerată a acesteia că pe 21 decembrie 2012 va veni sfârșitul lumii. Frica de moarte poate determina orice persoană să se sinucidă, spun cei experimentați, care s-au sinucis cel puțin de două ori în viață.

„Era normal ca încercarea Oanei Zăvoranu de a-și lua viața să dea greș. Moartea are și ea prestigiul ei. Nu orice prost se poate sinucide. Orice novice care a văzut măcar două episoade din „Dr. House” știe că diazepamul și dipiridamolul se anihilează reciproc, astfel încât nu e o idee fericită să le iei împreună dacă te-ai hotărât să te sinucizi. Proștii suicidari sunt mereu aceiași, doar mijloacele folosite sunt altele. De exemplu, în timpul celui de-al doilea război mondial, nici dacă rechiziționai un întreg spital de campanie nu făceai rost de medicamentele pe care le-a avut la dispoziție Oana Zăvoranu. În aceste  condiții vitrege, când sinuciderea prin exces de medicamente era o fata morgana pentru orice suicidar onest, își mai trăgea omul câte un glonț în gură și apoi trăia fericit până la adânci bătrâneți fără o falcă. În plus, după cum spunea Cioran, în fața morții este necesar să fii spălat pe picioare. Prin urmare, specialiștii le recomandă tuturor celor cu tendințe suicidare ca, înainte de a încerca să se sinucidă, să consulte programul de lucrări al societății APANOVA pe strada lor”, a declarat specialistul în suicidologie Depresel Labileanu.

6 comentarii:

  1. Moartea este un lucru periculos pentru orice cetatean.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu sunt foarte destept si mi-am dat seama ca prin aceasta postare Abatele face misto de prostia vedetelor autohtone. Ah, ce bun sunt, am plecat sa ma autoinvit la Capatos! Pa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-am recunoscut! Tu esti! Chiar tu, adevaratul Captain Obvious! http://chickencrap.com/c.php?c=4824 :)

      Ștergere
    2. Cred ca iar am baut cam mult pe ziua de azi, ce plm un cocosh vorbitor???

      Ștergere
    3. Ei si tu acum... s-au mai vazut animale de-astea care vorbesc, in special in politica. Ba unele nici macar nu stapanesc darul vorbirii prea mult, se multumesc la o insiruire de onomatopee. Culmea e ca unii ii si inteleg, ba, si mai culmea, unii ii mai si voteaza!

      Ștergere
  3. Patronu de marmote19 decembrie 2012 la 00:49

    Doi hamsteri de profesie obiect de experimente medicale au dat-o in judecata pe Oana Zavoranu pentru concurenta neloiala. Hamsterii se tem ca daca Oana va inghiti toate medicamentele ce se testeaza in prezent in laboratoare, ei vor ramane muritori de foame.

    RăspundețiȘtergere