Google+

luni, 24 decembrie 2012

Stela și Arșinel, victime ale magiei negre și la acest sfârșit de an


Ca la fiecare sfârșit de an, Stela Popescu și Alexandru Arșinel nu au scăpat nici la finele lui 2012 de blestemul magiei negre.

„Aversiunea vrăjitoarei Vanesa, regina magiei negre, față de noi, este binecunoscută. Nu este sfârșit de an ca aceasta să nu ne deoache glumele! Practic, am ajuns să spunem la televiziuni numai glume deocheate”, s-au plâns Stela și Arșinel.

Cei doi actori bănuiesc că vrăjitoarea Vanesa a fost plătită gras să le deoache glumele chiar de către rivalii lor de moarte, Țociu și Palade. Mai mult, spre disperarea cunoscutului cuplu Stela- Arșinel, celebrii actori nu se pot nici măcar răzbuna pe Țociu și Palade, deoarece de ani buni de zile glumele acestora sunt atât de proaste încât ar fi o risipă inutilă ca cineva să dea bani vrăjitoarelor ca să le mai și deoache. Ar exista chiar riscul ca în urma deochiului glumele lui Țociu și Palade să devină mai bune, întrucât mai jos de nivelul actual este aproape imposibil ca cei doi să poată coborî.

„Cuplul Stela-Arșinel nu ar trebui totuși să dispere din cauza glumelor deocheate pe care cei doi, victime ale magiei negre, le spun la TV”, sunt de părere specialiștii în domeniul medical. Glumele celor doi vor deveni un adevărat etalon în medicină: „Dumneavoastră aveți nevoie de o alimentație mai nesărată ca o glumă cu Stela și Arșinel”, vor spune de acum încolo medicii pacienților lor cu afecțiuni cardiovasculare severe.

4 comentarii:

  1. Abate, te-ai ticnit de tot? Mi-ai dat trezirea la 3 jumate dimineata:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa, și? Bine ți-am făcut! Am vrut să-ți testez vigilența, de azi o să te ridic la rangul de câine de puzzle al blogului.

      Ștergere
  2. Eu sunt foarte destept si o sa va explic si voua ce vrea sa insinueze Abatele prin aceasta postare. El vrea sa reliefeze ideea decadentei actorilor din ziua de azi, decadenta cauzata de bulversarea, in general, a intregului sistem de valori din societatea contemporana. Mercantilizarea umorului impune, ar vrea sa ne transmita Abatele, plierea acestuia pe "valorile" unui tot mai mare numar de exponenti imbecili ai societatii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abate, daca vrei sa ma iei prin surprindere cu o postare de noapte, nu e momentul in aceasta noapte sfanta, ca stau sa beau ca porcu' pana dimineata:)

    RăspundețiȘtergere