Google+

marți, 25 decembrie 2012

Premierul Victor Ponta a felicitat astăzi, cu ocazia Crăciunului, Siria și celelalte democrații arabe


„Fie ca învierea Domnului să vă umple sufletul de bucurie și să asigure în continuare cetățenilor dumneavoastră o viață pașnică, îmbelșugată și lipsită de griji, în deplinul context democratic pe care-l asigurați de mulți ani sirienilor”, a scris premierul Victor Ponta în scrisoarea sa de felicitare adresată cu prilejul Crăciunului președintelui sirian Bashar al-Assad.

Scrisoarea de felicitare a premierului român a determinat un protest vehement al diplomației siriene, care l-a acuzat pe Victor Ponta de necunoașterea realității religioase existente în statele arabe.
Față de situația creată, premierul român a recunoscut cu fair-play greșeala comisă și, învinuindu-și subalternii că nici măcar nu știu ce se sărbătorește de Crăciun, a dispus îndreptarea erorii din scrisoarea de felicitare anterioară și, în consecință, trimiterea către președintele sirian a unei scrisori corecte de felicitare, cu următorul conținut:
„Fie ca nașterea Domnului să vă umple sufletul de bucurie și să asigure în continuare cetățenilor dumneavoastră o viață pașnică, îmbelșugată și lipsită de griji, în deplinul context democratic pe care-l asigurați de mulți ani sirienilor”.

4 comentarii:

  1. Patronu de marmote25 decembrie 2012 la 16:04

    De fiecare Craciun sclavele mele marmote au de invelit in staniol de circa 5 ori mai multa ciocolata ca in restul anului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Domnule Marmoțel, tocmai lucrez la un roman marxist. Primul capitol se numeste "Impilarea marmotelor". Al doilea: "Revolutia sociala a marmotelor". Al treilea: "Victoria marmotelor". Al patrulea: "Marmotele si capitalismul de cumetrie". Al cincilea si ultimul: "Eterna deruta a marmotelor".

    RăspundețiȘtergere
  3. "Nasterea Domnului este un eveniment deosebit pe care trebuie sa-l sarbatoreasca toti credinciosii, indiferent de religie", spunea Corneliu Zelea Codreanu. Sau, ma rog, facuti sa-l sarbatoreasca...

    RăspundețiȘtergere
  4. Biruinta binecredinciosilor atei!:)

    RăspundețiȘtergere