Google+

joi, 19 iulie 2012

Pentru cititorii noştri fideli!

Un studiu de piaţă recent efectuat de către o companie de marketing online a relevat faptul că Tartor Ocular conduce detaşat în preferinţele persoanelor nevăzătoare cu vârsta cuprinsă între 12 şi 74 de ani*. Le mulţumim pe această cale cititorilor fideli ai acestui blog şi îi asigurăm că privirea lor scrutătoare şi mai ales ochiul lor critic ne motivează să menţinem nivelul postărilor la cote înalte. Mai mult, pentru a veni în întâmpinarea dorinţei cititorilor noştri fideli, Tartor Ocular devine în EXCLUSIVITATE singurul blog de pe Planetă ce abordează scrierea Braille. Astfel, persoanele nevăzătoare vor putea parcurge postările preferate în cel mai simplu mod, trecându-şi degetele cu gingăşie peste ecranele monitoarelor sau laptopurilor. Tehnologia revoluţionară a fost creată sub stindardul izvorât din înţelepciunea populară, conform căruia orb la orb nu-şi scoate ochii!. Le dorim lectură plăcută cititorilor noştri fideli şi îi rugăm să comenteze orice subiect interesant le trece prin faţa ochilor sau echivalent.

* Studiul a fost realizat pe un eşantion reprezentativ de 1024 orbi din toate categoriile sociale, distribuiţi uniform geografic.

Un comentariu:

  1. Mda, aruncand pe aceasta postare un ochi de soim cu ochelari, am inteles si eu vorba din batrani "a nimerit orbul Braille". Insa trist mi-e sufletul acum cand ma gandesc la saracii orbi ciungi care traiesc in singuratate. Ei cum vor citi acest binecuvantat blog? Crezi ca, asa cum este posibil sa scrii cu picioarele, este posibil sa si citesti cu picioarele?

    RăspundețiȘtergere