Google+

marți, 24 iulie 2012

Premieră auto mondială la uzinele Dacia


Premieră auto mondială la uzinele Dacia: reputatul constructor de autoturisme a finalizat un nou model, a cărui denumire, inspirată din limba indienilor apaşi, s-ar traduce “Dacia-care-merge-cu-maşina”.
Este vorba de un autoturism remarcabil, inovativ, cu un habitaclu generos si atât de performant încât atunci când stă în parcare consumă cu circa 0,5% mai puţin combustibil decât modelele similare ale mărcilor rivale atunci când merg.
Este singurul model de autoturism care vine echipat direct din fabrică cu funcţia “Gaură în rezervor”, fără ca potenţialii clienţi să fie nevoiţi să plătească suplimentar pentru configurarea acestei opţiuni.
Însă adevărata parte inovativă constă in funcţia “Autostop start”, la activarea căreia “Dacia-care-merge-cu-maşina” începe să facă autostopul pe marginea şoselei. Desigur, modelele programate electronic din fabrică să facă autostopul la Audi sau BMW au un preţ de listă substanţial mai mare decât modelele programate electronic să facă autostopul la Fiat, Chevrolet sau alte vehicule cu tracţiune animală.
În următoarele luni, producătorul auto preconizează să scoată în vânzare şi un model de mic volum, destinat în principal circulaţiei în oraşele supraaglomerate; s-ar părea că denumirea acestui model va fi inspirată de data aceasta din limba indienilor comanşi, însemnând “Dacia-care-merge-în-portbagaj”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu