Google+

luni, 30 iulie 2012

Azi să persiflăm Jocurile Olimpice!


Ştiaţi că:
 
-Jocurile Olimpice de la Londra au fost programate de lacheii lui Băsescu astfel încât să deturneze preocuparea românilor pentru referendum?
S-ar părea că cei mai împătimiţi fani ai Olimpiadei de la Londra, adevăraţi suporteri ultras ai gimnasticii feminine, sunt etnicii maghiari, care nu s-au mişcat ieri din faţa televizorului.

-numai datorită lui Victor Ponta a fost posibilă deschiderea Olimpiadei de la Londra? “Din cauza stresului, nu am închis un ochi toată ziua până nu am avut certitudinea ca Victor Ponta va participa la festivitatea de deschidere. Cum aş fi deschis eu Olimpiada fără bufon?”, s-a înrebat retoric regina Elisabeta a II-a.

-Stevie Wonder şi Andrea Bocelli s-au încăierat care să aprindă vineri torţa olimpică? “Mi-a scos ochii că el are mai mulţi fani la Londra”, s-a plâns Andrea Bocelli. Rugat să comenteze acest incident, sportivul sud-coreean nevăzător Im Dong Hyun, recordman mondial vineri la tir cu arcul, ne-a declarat: “Chiar nu ştiu de ce s-au certat maimuţoii ăia doi. După mine, singurul apt să aprindă torţa olimpică ar fi fost Ray Charles”.

-întrucât gimnasta noastră Larisa Iordache s-a accidentat la picior, ea va concura la paralele chiar şi cu mâinile?

-Chuck Norris nu va participa la probele de maraton si 50 km marş deoarece acestea i-au rămas mici?

-jurnaliştii Antenei 3 trimişi la Olimpiadă ne-au mărturisit că, din cauza dictatorului, în România nu-şi mai pot folosi nici măcar maşinile de spălat? Astfel, imediat ce jurnalistul apasă butonul “start”, se aprind ledurile care indică “spume în exces”.

-cercetătorii britanici au reuşit în premieră, în laborator, încrucişarea unei probe sportive caracteristice Olimpiadei de vară cu o probă sportivă caracteristică Olimpiadei de iarnă?
Astfel a rezultat noua disciplină olimpică “sărituri în apă cu schiurile”.

-sportivii americani s-au declarat convinşi că la Olimpiadă vor învinge China în clasamentul general pe medalii, la masa verde?

-din cauza numărului mare de turişti sosiţi la Olimpiadă, care au aglomerat traficul londonez, Comitetul Olimpic Internaţional (prescurtat COI) a decis că Jocurile Olimpice din 2016 se vor desfăşura cu porţile închise?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu