Google+

joi, 12 iulie 2012

Hadrian- Copilul Minune al lui Traian, mânca-ţ’-aş!


Istoricii au confirmat că pe teritoriul provinciei romane Dacia locuitorii îl ascultau pe Hadrian- Copilul Minune al lui Traian chiar şi acum aproape 2000 de ani (mai precis de prin anul 117 d. Hr.). Această situaţie îi revolta profund pe dacii liberi, care se plângeau în continuu că niciun erudit apt sa foloseasca in limbajul uzual întreg fondul lexical de 150 de cuvinte nu poate asculta aşa ceva.
În consecinţă, dacii liberi organizau periodic în provincia romană Dacia expediţii de pedepsire a manelizării. Istoricii spun că în cursul acestor expediţii dacii liberi puneau la maximum in difuzoare formatia Wolfmother, iar când se plictiseau de ea schimbau total registrul cu Wolf Moon (de la Type O Negative) sau cu Wolfshade (de la Moonspell).
După ce s-a umplut dă ghiuluri şi dă brăţări dacice făcute din aurul de la Roşia Montană, pă el şi pă toată familia lui şi încă jumate din imperiu (mai putin pă dujmani, al căror rol în istoria universală este să poarte pică), Hadrian- Copilul Minune al lui Traian a decis să meargă în Britania să se îmbogăţească. Acolo i-a mers atât de bine încât şi-a tras un zid de 120 km lungime cu turnuleţe din loc în loc (aproape la fel de spectaculoase ca la Strehaia), să moară dujmanii din nord de ciudă (vezi aici). Ca urmare a imaginaţiei bogate şi erudiţiei cu care era dotat, Hadrian- Copilul Minune al lui Traian şi-a denumit zidul “Zidul lui Hadrian”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu