Google+

joi, 26 iulie 2012

Microsoft va lansa în curând Widows 8


Din dorinţa de a veni în sprijinul unui segment de populaţie bătut de bunul Dumnezeu, gigantul Microsoft va lansa în curând un sistem de operare destinat exclusiv văduvelor- Widows 8.
Comentând apropiata lansare, vicepreşedintele diviziei Corporate a Microsoft ne-a declarat: “Noul sistem de operare Widows 8 va costa mai mult decât Vista, de exemplu şi este normal să fie aşa, deoarece rulează mult mai greu. Specialiştii noştri s-au chinuit ani de zile să conceapă un sistem de operare care să meargă mai greu decât Vista, iar acum eforturile lor s-au văzut încununate de succes. A trebuit să avem în vedere faptul că Widows 8 se adresează unor persoane care, pentru a evita depresia, trebuie să-şi consume în mod eficient timpul liber în exces de care dispun. Şi ar putea face acest lucru meditând ore în şir cu ochii în clepsidra de pe monitorul calculatorului.
Nu mai vorbim de avantajul că persoanele cărora Widows 8 li se adresează, care până acum nu aveau cu cine schimba un monolog, vor putea vorbi acum ore întregi cu Widows Media Center-ul înfiinţat special pentru ele. Pentru viitor, avem în proiect un Widows Media Center care să suplinească şi mai bine lipsa soţilor decedaţi, răspunzând cu “da” în cadrul unor dialoguri constructive cum ar fi: “du gunoiul”, lasă odată telecomanda aia”, “schimbă imediat de la meci la patinaj artistic, e proba pe perechi” sau “burta mare e de la bere, nu pentru bere”.

“Sunt entuziasmată de noul sistem de operare Widows 8. Am făcut deja în România o comandă de Furadan pentru soţul meu, ca să pot beneficia şi eu în viitorul apropiat de Widows 8”, a declarat soţia lui Bill Gates.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu