Google+

joi, 19 iulie 2012

Autostrada A3 serbează a patra inaugurare


Autostrada A3 Bucureşti- Ploieşti celebrează  astăzi a patra inaugurare, fiind deschisă circulaţiei. Traficul se va desfăşura pe jumătate de bandă pe fiecare sens de mers, urmând ca de la anul fiecare sens de mers de jumătate de bandă să fie dotat cu un sfert de bandă de urgenţă.
Până la data de 1 iulie 2013 circulaţia va fi permisă bicicletelor, triciclelor si mopedelor, iar după această dată, dacă lucrările la sfertul de bandă de urgenţă decurg conform planului, va fi permisă si circulaţia scuterelor.
Compania Naţională de Autostrăzi si Drumuri Naţionale  nu a uitat nici şoferii amatori de senzaţii tari, în acest sens prevăzând câteva porţiuni din noua autostradă cu nivelări pentru delimitarea vitezei precum si cu lipsa câtorva poduri.
În privinţa semnalizării rutiere, pentru a intra în autostradă din linia de centură vă sfătuim să urmaţi semnul “deget mijlociu în sus pe fond căcăniu în dungi”, pictat pe copacii de la marginea liniei de centură.
“Este un pas mare pentru noi, un pas mic pentru omenire, ca să-l parafrazez pe Neil Armstrong când a aselenizat pe platoul de filmare”, a declarat directorul C.N.A.D.N.R.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu