Google+

marți, 17 iulie 2012

Tentativă de suicid a lui Pinocchio


După ce unele publicaţii prestigioase din Europa au scris în mod repetat că a fost surclasat de premierul român Victor Ponta, Pinocchio a încercat să se sinucidă.
“Nu mai am ce face. Şi în domeniul nostru de expertiză vin puternic din urmă cârlanii tineri. Recunosc, Ponta este pur şi simplu mai bun, practic a pus bazele tiki-taka în domeniul minciunii. Într-un fel este normal, am citit în CV-ul lui că a urmat un master cu Alice în tara minciunilor, finalizat cu o Diplomă a cavalerilor ioaniţi”, a scris Pinocchio pe contul său de Facebook.

Retrogradat acum pe locul 3, după Ponta si Pinocchio, baronul Münchhausen a suferit şi el o depresie majoră. După ce timp de 3 zile a vorbit pe o reţea de socializare cu un sihastru de la Sf. Munte Athos, sihastru cunoscut pentru abilitatea sa de a lucra în echipă, baronul Münchhausen a decis ca pentru o perioadă să încerce a-şi regăsi liniştea sufletească la o mănăstire din Sf. Munte Athos. De la paparazzi noştri din Muntele Athos am aflat ca Münchhausen a fost îndrumat de Sfântul Cuvios Giratorie ca, întru pacea sufletului său zbuciumat, să dea ocol de 50 de ori pe zi mănăstirii.

Singurul care s-a adaptat noului context a fost tigrul Shere Khan, care ne-a declarat că el este surprinzător de bine acomodat cu jungla (inclusiv cu cea urbană), astfel că ar fi onorat dacă premierul Ponta l-ar pune şef peste hienele din Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare. “Prima diplomă de doctorat i-aş trimite-o lui Baloo, aş scrie pe ea “Baloo, probably the best bear in the world”, ce caterincă ar fi”, a rânjit Shere Khan încântat.

Contactat de noi telefonic pentru a-i transmite omagiile noastre în ataşament, Victor Ponta ne-a spus:
“Când te gândeşti că vasali de-ai lui Băsescu, gen Merkel, Barroso, au impresia că cei care protestează în fiecare seară în Piata Victoriei mă urăsc, te umflă râsul. Ei habar n-au că cei din Piata Victoriei în realitate mă iubesc, numai că sunt bolnavi cu toţii, sărăcuţii, de sindromul Tourette”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu