Google+

luni, 15 octombrie 2012

Afectate de criza economică mondială, directoarele de bănci din Luxemburg se angajează cu grămada ca bone pentru copiii căpșunarilor români din Vaslui


Urmare a crizei financiare care afectează grav sectorul bancar din Luxemburg, salariile directoarelor de bănci scăzând chiar și la 10.000 de Euro/ lună, acestea au început să se angajeze pe capete ca bone pentru copiii căpșunarilor români din Vaslui.
Dreptul la viață privată în fundul curții este mult mai bine respectat la Vaslui decât în Luxemburg. La noi în țară nu poți avea nici măcar o ceartă pașnică cu soțul, că în două minute a și sosit poliția din celălalt capăt al țării. Aici, la Vaslui, imixtiunea Poliției în viața privată a cetățenilor este aproape inexistentă: dacă o nevastă dorește sau nu să rămână fără niciun dinte în gură, ea rămâne fără niciun dinte în gură, iar Poliția și Parchetul nu fac un caz din asta”, a declarat Brenda Schutz (cunoscută printre vasluieni ca Brenda Șuț), fostă directoare de bancă în Luxemburg, actualmente bonă la Vaslui.
Confruntat cu criza emigrării elitei statului la Vaslui, Marele Duce de Luxemburg și-a exprimat profunda îngrijorare că cei cinci bebeluși ai ducatului ar putea rămâne fără îngrijire, ei neavând nici măcar opțiunea de a suge la vreo cățea, ca mai cunoscuții Remulus și Remus, întrucât din Luxemburg au fugit de zeci de ani în Danemarca până și cățelele mai daneze.
După cum scrie Elena Udrea pe blogul său, criza emigrării elitelor la Vaslui, pentru a îngriji copiii căpșunarilor, va afecta și alte state din Uniunea Europeană, ca de exemplu Norvegia și Elveția. “Ar fi cazul ca președintele Norvegiei și regele Elveției să conștientizeze măcar în al doisprezecelea ceas cu cuc greșelile pe care le-au făcut în politica internă”, a mai menționat Elena Udrea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu