Google+

joi, 18 octombrie 2012

Liderul nord-coreean Kim Jong-un a felicitat USL pentru coregrafia asigurată de simpatizanții acesteia la mitingul de ieri de la Arena Națională


Liderul nord-coreean Kim Jong-un a luat ieri decizia istorică de a renunța la urmărirea emisiunii “Top 5 nutrienți ce pot fi găsiți în scoarța de copac, transmisă de televiziunea națională nord-coreeană, pentru a urmări coregrafia asigurată de simpatizanții USL la mitingul de ieri de la Arena Națională.
În momentul în care zecile de mii de partizani ai USL au scris cu corpurile lor, în tribune, primul paragraf din lucrarea de doctorat a premierului Ponta, surse din anturajul acestuia spun că liderul nord-coreean a aplaudat încântat.
Însă mirarea a luat în curând locul încântării când Kim Jong-un a observat că paragraful era pus între ghilimele umane și, mai mult, că era însoțit de note de subsol scrise cu corpuri de copii sub 12 ani, pentru a putea asigura un font uman mai mic.
“Bunicul meu, Kim Ir-sen, era un mare admirator al scrierii cuneiforme, în care literele au forma de cuie sau ace. De aceea, el a pus pentru prima dată în practică scrierea cuneiformă cu oameni. Nu a fost deloc ușor ca, printr-un regim alimentar adecvat, să transforme nord-coreenii în cuie sau ace pentru a putea apoi să scrie cuneiform cu ei pe stadioane, ca în vechea Mesopotamie. Sunt sigur că în iarna grea care se prognozează, guvernanții din România vor reuși același lucru cu poporul român, a declarat Kim Jong-un.
Totuși, a observat liderul nord-coreean, simpatizanții USL mai au o mare parte din  abecedar de parcurs, lucru care a ieșit în evidență la mitingul de ieri în momentul în care aceștia au ținut să-i transmită lui Merkel urmatorul mesaj scris în tribune cu corpurile lor: “Merkel nare mere”. "Suprimarea cratimei în formularea “nare mere” nu este însă gravă, ci poate chiar de dorit, având în vedere că discutăm de suprimarea unei cratime umane", a mai spus Kim Jong-un.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu