Google+

luni, 8 octombrie 2012

Premiere auto pe gustul românilor la Salonul Auto București din perioada 19-28 octombrie 2012


La Salonul Auto București care va avea loc în perioada 19-28 octombrie 2012, constrictorul Dacia* va prezenta în premieră singurul autoturism care se pliază pe realitatea cotidiană a românilor nu numai din mediul urban, dar și din cel rural: este vorba de noul Logan 2 cu caroseria în 5 urși.
Noul Logan 2 cu caroseria în 5 urși are un design agresiv, poate chiar fioros. De aceea este recomandabil ca atunci când sunteți pe drumuri și vedeți în oglinzile retrovizoare cum se apropie în trompă un Logan 2 cu caroseria în 5 urși, să trageți cu precauție pe partea dreaptă a carosabilului, să opriți și să faceți pe mortul până trece dihania. Producătorii spun că Loganul 2 cu caroseria în 5 urși nu atacă oameni politici sau alte mortăciuni.
Dar Loganul 2 cu caroseria în 5 urși nu oferă senzații tari numai celor care se întâlnesc cu el, ci și pasagerilor săi. Astfel, la viteze mai mari de 100 km/h, din interiorul unui Logan 2 cu caroseria în 5 urși s-au putut auzi auzi următoarele răgete: “Morr, morr!”
Suntem convinși că Loganul 2 cu caroseria în 5 urși este mașina de viitor a românilor, ea fiind deja considerată o stea în domeniul auto**, demnă de a sta alături în pădure de fratele său mai mic, Fiat Panda.


Inspirându-se de la sora sa mai mare, Dacia, producătorul german BMW vine și el cu un model creat special pentru cocalarii români: noul BMW Ursuleț cu fază lungă și pe spate.
Ca urmare a numeroaselor plângeri primite din România, producătorul german a conștientizat în sfârșit că pentru posesorul român de BMW nu este îndestulător faptul că, după ce depășește un fraier care-l ține pe loc în localitate cu 80 km/h, îi taie fața fraierului și îi bagă minimum 3 frâne bruște. 
De aceea, pentru a crește gradul de satisfacție a clientului român, producătorul german a introdus în premieră faza lungă și pe spate. Acum, după ce fraierul idiot care te-a ținut pe loc cu 80 km/h în localitate este depășit, pe lângă frânele bruște poți să-i mai bagi în ochi și niște flash-uri cu faza lungă de pe spate. Totuși, potențialii clienți români care au testat noul BMW Ursuleț creat special pentru ei, s-au plâns de un mare minus: este îmbucurător, au spus ei, că noul model vine cu opțiunea flash de fază lungă pe spate, numai că flash-ul se ia singur, automat, după doar 50 de flash-uiri.

*dată fiind senzația premium de sufocare din noile autoturisme ale mărcii, senzație pe care au trăit-o numai cititorii care au fost atacați pe canapea, în fața televizorului, de un șarpe boa, corectă este numai terminologia constrictorul Dacia”.

**o stea nu în sensul de „astru”, bre, ci o stea în testele NCAP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu