Google+

vineri, 19 octombrie 2012

Doi sihaștri de la Sf. Munte Athos au primit zeci de mii de like-uri pe rețelele de socializare


Doi sihaștri de la Muntele Athos care au relatat în detaliu admiratorilor de pe Facebook viața izolată pe care o duc, au primit zeci de mii de like-uri pe celebra rețea de socializare.
Cei doi sihaștri, percepuți în rețelele de socializare ca adevărate personificări ale ruperii de lume, sunt cunoscuți totodată ca vedete ale echipei de înot sincron a sihaștrilor, cu care Sf. Munte Athos intenționează să participe la mai multe concursuri internaționale. Dată fiind natura sihastră a concurenților, aceste concursuri se vor desfășura cu porțile închise, însă vor fi transmise în direct pe Trinitas.
“Este de necrezut cât de bine se coordonează cei doi sihaștri în echipa de înot sincron, mai ales atunci când se dau împreună la fund”, a declarat admirativ un monah de la Mănăstirea Caracalu din Muntele Athos, edificată în locul unde cândva s-a răsturnat căruța cu sihaștri.
Invitat în direct în studioul OTV cu ajutorul a două celebre spiritiste din Ardeal care pot vorbi cu moții mă-sii, Daniil Sihastrul a criticat aspru sporturile de echipă feminizate practicate de actualii sihaștri: Nici sihaștrii nu mai sunt ce au fost odată. Pe vremea mea, un sihastru care ar fi practicat de unul singur înotul sincron, ar fi fost făcut de râs în fața tuturor cunoscuților săi. În tinerețile mele, echipele de sihaștri practicau numai sporturi bărbătești, de contact, uneori chiar neprotejat”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu