Google+

miercuri, 17 octombrie 2012

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor va interzice în curând comercializarea ouălor provenite de la găini crescute în baterii litiu-ion


Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, dând curs unei propuneri venite din partea Agenției Naționale Anti-Doping din România, va interzice în curând comercializarea ouălor provenite de la găini crescute în baterii litiu-ion.
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor să ne numere ouăle! Avem ouă suficiente ca să acționăm ANPC în judecată! Mai bine ANPC ne-ar apăra de câini, că de găini crescute în baterii litiu-ion ne apărăm singuri”, a declarat domnul Puiu Ciripescu, președintele Asociației Crescătorilor de Galinacee în Baterii Litiu-Ion.
Specialiștii în găinării din cadrul Ministerului Agriculturii afirmă, la rândul lor, că nu înțeleg decizia ANPC-ului, deoarece găinile crescute în baterii litiu-ion consumă mai puțin decât clasicele găini diesel sau pe benzină, sunt mai silențioase și au un demaraj mult mai bun în fața eretelui.

2 comentarii:

  1. Stiu din sursa sigura ca ANPC-ul a fost sesizat de Romani Criss ca bateriile astea litiu-ion nu sunt reincarcabile si pe langa crescatoriile de pasari au aparut mormane de baterii pe care stimatii membri cotizanti ai Romani Criss n-au cum sa le foloseasca.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit că USL se reîncarcă astăzi pe Arena Națională cu bacterii litiu-ion iliescu. În ce privește Romani Criss, am înteles sugestia ta, astfel că într-unul dintre episoadele următoare vom vorbi și despre alte tipuri de păsări.

      Ștergere