Google+

vineri, 26 octombrie 2012

Cetățean urs depistat în timp ce încerca sa părăsească România cu documente și hărți geologice conținând informații clasificate privitoare la zăcăminte strategice de CO2

Porcurorii T.R.I.I.C.O.T. îl cercetează pe un cetățean urs depistat pe Aeroportul Internațional Hoțopeni că pusese laba pe documente și hărți geologice conținând informații clasificate privitoare la zăcămintele strategice de CO2 ale Statului Român, documente cu care intenționa să plimbe ursul în Rusia.
“Este deja știut că ursul nu are codoi”, a comentat evenimentul unul dintre porcurori.
“Puteam să le duc în Rusia și pe un stick”, le-a declarat cetățeanul urs porcurorilor, “dar acasă și-ar fi bătut joc de mine toate serviciile dacă le duceam ceva atât de mic”.

Cazul prezentat mai sus nu este însă singurul în care cetățenii urși ne creează probleme.
Chiar în urmă cu 5 zile, un diplomat urs a lovit cu mașina o tânără ce traversa regulamentar strada pe o trecere de pietoni la nivel cu calea ferată. Oprit de Poliție, diplomatul urs a invocat că are imunitate sporită față de acest virus. Mai mult, el a refuzat și să sufle în bășică, invocând ulterior că polițistul român l-ar fi insultat și amenințat (sau mai întâi l-ar fi amenințat și abia apoi l-ar fi insultat, diplomatul urs nu mai reținea bine cronologia).
“Iar ai băut ca ursul”, i-ar fi spus polițistul român diplomatului. “Ia suflă în bășica asta, că altfel suflu eu și dracu te ia!”
“Diplomatul urs circula regulamentar pe o parte a carosabilului pe care și-o adusese de acasă, când, pe trecerea de pitoni, o tânără șerpoaică româncă i-a faultat dur automobilul, punându-i o talpă cinică exact în față. Avem informații că tânăra face parte din noua brigadă de spioni kamikaze a S.I.E. și a acționat astfel pentru a ne sili să-l retragem de la voi pe cel mai bun spion urs.  S.I.E. are cea mai performantă metodă de a pregăti spioni kamikaze: nu le dă bani nici să treacă strada, după care îi silește să traverseze pe partea cealaltă a carosabilului”- a comentat incidentul Ambasada Rusiei la București.
“Până acum, din diplomația est-europeană făceau parte numai dinozaurii și elefanții trași pe linie moartă din politică, motiv pentru care Ministerul de Externe era numit și “cimitirul elefanților”. Dar iată că urșii s-au săturat să conviețuiască cu oamenii în anonimat în sate și orașe și tot mai mulți intră acum în diplomație”, a ținut să precizeze ministrul de externe român, referindu-se la incidentul în care a fost implicat diplomatul urs.

3 comentarii:

  1. Eu am auzit că dacă vrei să te faci diplomat și să devii imun trebuie ca în prealabil să fii imund. Dar eu nu aș vrea să devin imun dacă nu mi s-ar plăti spor de imunitate. Adică eu să risc să devin imun iar ei să nu mă plătească? Ce poate fi mai plăcut decât un strănut zgomotos, împroșcator de microbi, într-o duminică aglomerată, în mall?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi cred că două strănuturi zgomotoase, împroșcătoare de microbi, într-o duminică aglomerată, în mall.
      PS: salută-l pe fratele tău Șovinilă din partea mea. Mama voastră, Intoleranța ce mai face?

      Ștergere
    2. Mama Intoleranța a avut ceva probleme. Rămăsese gravidă, dar n-a putut ține sarcina și acum avortonii vor să candideze pentru alegerile parlamentare.

      Ștergere