Google+

vineri, 5 octombrie 2012

Criză majoră pe piața TV a alimentării cu căcat din România după ce Corina Drăgotescu a anunțat că se va stabili în S.U.A.


Anunțul cunoscutei jurnaliste Corina Drăgotescu că se va stabili în S.U.A., a aruncat pur și simplu în aer piața TV a alimentării cu căcat din România.
Televiziunile de știri trec acum printr-o criză majoră, deoarece nimeni din România în afară de celebra jurnalistă nu mai are abilitatea de a alimenta cu căcat chiar mai multe posturi de televiziune simultan. Nici măcar Victor Ciutacu nu va putea suplini absența reputatei jurnaliste, știut fiind că emisiunile moderate de el nu fac nici măcar cât un căcat, darmite cât foarte mulți căcați, așa cum au nevoie televiziunile din România.
Confruntându-se cu debranșarea total neașteptată de la linia de alimentare cu căcat, directorii televiziunilor autohtone sunt puși în situația ingrată fie de a se alimenta cu căcat de import de calitate inferioară căcatului extra furnizat de celebra jurnalistă, fie de a achiziționa la prețuri deloc de căcat generatoare de căcat de avarie. În această ultimă ipoteză din nou se vor confrunta cu o problemă majoră, întrucât este știut că generatoarele de căcat de avarie nu sunt apte să producă căcat continuu, ci numai alternativ.
Realizatorii de emisiuni TV iau în calcul inclusiv varianta ca, pentru a nu se face de căcat cu un rating mult diminuat, să folosească obsesiv în talk-show-urile de la orele de vârf, formule magice de suplinit alimentarea cu căcat de până acum, cum ar fi substantivul “pula” sau verbul la infinitiv “a fute”.
Situația este cu atât mai gravă cu cât mai mulți pensionari au amenințat că, dacă celebra jurnalistă nu se va întoarce la România TV, vor merge până acolo încât, în semn de protest, vor comuta pe Discovery. Mai mult, un octogenar fanatic din gruparea “Ultras” a amenințat chiar că, pentru a atrage atenția opiniei publice asupra gravității situației, va recurge la măsura extremă de a-și da floc împreună cu soția. La rândul ei, o coafeză revoltată s-a prezentat valvârtej la sediul România TV unde a agitat ostentativ deasupra capului, vreme de mai multe minute, un roman de Sandra Brown, pentru ca realizatorilor TV să le intre bine în cap ce riscă dacă nu refac la timp alimentarea la o linie de căcat de înaltă tensiune.
Singurii care au de câștigat din plecarea Corinei Drăgotescu în S.U.A. sunt, se pare, cei de la CNN, care s-au plâns în repetate rânduri că lupta politică actuală pentru președinția Statelor Unite între Barack Obama si Mitt Romney nu este suficient alimentată cu căcat pentru a se asigura spectaculozitatea cu care americanii sunt obișnuiți. Astfel, spune directorul CNN, o personalitate ca celebra jurnalistă româncă, ce deține o expertiză de invidiat în materia delicată a alimentării cu căcat, este binevenită.

Totuși, noi nu înțelegem de ce plecarea din țară a Corinei Drăgotescu a cauzat o asemenea tevatură, știut fiind că, singurele resurse ale planetei noastre apte de a se regenera la infinit sunt cele de căcat.

Un comentariu: