Google+

marți, 2 octombrie 2012

Dan Diaconescu: “Guvernul mi-a încălcat dreptul constituțional la un combinat chimic”


Ca urmare a anulării licitației în cadrul căreia Dan Diaconescu fusese declarat ofertant câștigător pentru Oltchim, DD amenință că va acționa Guvernul în judecată. 
Surse din cadrul Curții Constituționale afirmă că DD are șanse reale de a câștiga în instanță, deoarece fiecare cetățean are dreptul constituțional la un combinat chimic.
“ În ce privește garantarea dreptului constituțional la un combinat chimic, acesta presupune mai mult decât faptul de a ieși dimineața afară din casă și de a trage aerul în piept* ”, a ținut să precizeze Curtea Constituțională.
Cu tot riscul de a fi acționat în instanță, premierul a anunțat că deja a contactat, în vederea preluării Oltchim-ului, mai mulți giganți ai economiei mondiale, dintre care șansele cele mai mari le au următorii:

-Brigitte Bardot
“Doresc cu orice preț să preiau Oltchimul, trebuie să existe cineva pe lume care să protejeze oile fără stăpân de la Oltchim și liderii sindicali vagabonzi”, a precizat preaînbălsămata vedetă. Aceasta nu s-a putut abține să nu facă o referire și la prima ei iubire, câinii maidanezi**: “Dumneavoastră aveți încă o problemă presantă în România, aceea a câinilor fără stăpân. La noi, în Franța, situația este total opusă, în sensul că, de când ne-ati trimis țiganii pe cap, noi ne confruntăm cu problema presantă nu a câinilor fără stăpân, ci a stăpânilor fără câini***”, a mai declarat Preaînbălsămata.

-Adrian Mutu
“Am auzit că Oltchimul produce niște prafuri extraordinare, o plăcere să le prizezi dimineața pe nas, după cum mi-au mărturisit locuitorii din zonă”, a declarat îndrăcitul fotbalist.

-Anders Breivik
“Oltchimul ar putea rezolva, într-o primă fază, problema lipsei produselor alimentare cu care se confruntă statele musulmane din nordul Africii, pentru ca, drept efect, în faza imediat următoare, să rezolve chiar problema musulmană, a declarat norvegianul de pădure.

-ÎPS Daniel
Sfânta Biserică este interesată să preia Oltchim numai dacă va reuși, cu ajutorul bunului Dumnezeu, să convertească creanța păgână a Electrica**** Cei 3400 de angajați ai Oltchim ne-ar prinde foarte bine la construirea noii Catedrale, cu atâția oameni chiar am construi o catedrală imensă, de neam prost*****, a declarat ÎPS Daniel.    

*s-a demonstrat științific că, dacă românii nu au în jurul lor măcar o persoană pe care să o tragă în piept, ei sunt în stare să tragă în piept chiar și aerul care-i înconjoară.

**unii câini vagabonzi sunt mai danezi decât alții. Aceștia preferă în mod special maidanezele cu brânză dulce, întrucât au mai puține calorii decât maidanezele cu brânză sărata (pentru un studiu aprofundat al plăcintei maidaneze, vezi aici).

***savanții francezi încă studiază motivele pentru care această reală problemă afectează în special posesorii de câini de rasă.

****convertirea creanței păgâne, susține Sfânta Biserică, se va putea realiza numai prin acțiuni creștinești la Oltchim.

*****catedrala chiar se va numi, sugestiv, Catedrala Mântuirii Neamului Prost.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu