Google+

marți, 20 noiembrie 2012

Absolut nicio glumă bună despre sfârșitul lumii și alegerile parlamentare


România va fi primul stat care va trece în mod oficial la sfârșitul lumii. Ea nu o va face la 21 decembrie 2012, ca restul țărilor, ci la 9 decembrie 2012. Actul normativ adoptat în acest sens a fost inspirat de Asociația celor doi cetățeni de bun simț din România, care a făcut propunerea de devansare a sfârșitului lumii după ce a studiat lista candidaților la alegerile parlamentare din 9 decembrie 2012.

Impresionați de faptul că ultimul scrutin dinaintea primului sfârșit al lumii va avea loc în România, mai mulți mayași au solicitat USL-ului să le permită și lor să voteze în Vrancea și Mehedinți. La câte milioane de morți votează la mine în județ la fiecare scrutin, ce mai contează câțiva amărâți de mayași, dă-i în morții lor!”, a declarat dl. Marian Oprișan, președintele Consiliului Județean Vrancea. 
Vasile Blaga a reacționat însă dur la declarația lui Oprișan, afirmând că, deși în principiu este de acord cu turismul electoral, totuși nu poate accepta turismul electoral în timp. 
“Cum, mayashi sint o cilivizatie estinctă? Ce funny!, a postat EBA pe contul ei de Twitter.

Liviu Dragnea a anunțat că în Teleorman Halloween-ul va fi sărbătorit anul acesta pe 9 decembrie. “Va fi o sărbătoare de excepție, vă garantez că niciodată nu se vor putea vedea mai mulți morți la vot, asta desigur pentru că vorbim de ultimul scrutin dinaintea sfârșitului lumii”, a declarat Liviu Dragnea, care la Halloween-ul teleormănean din 9 decembrie va veni costumat în baron medieval local.

Pentru a încânta morții să se prezinte la vot în număr cât mai mare pe 9 decembrie, în memoria acestora se vor organiza în biserici, timp de trei duminici consecutiv, pomeni electorale ale morților.

Van Ghelie a căutat pe Goagăl: “cum plm se dă ulei, faină și telefoane pă persoană fizică unor alegători morți”.

Conform cercetătorilor, singurele specii care vor supraviețui după sfârșitul lumii sunt scorpionii și vasluienii, deoarece și unii și alții pot rezista până la 3 ani fără mâncare. Scorpionii chiar și fără băutură.

Mai mulți pensionari și-au potrivit ceasul astfel încât acesta să le sune chiar de sfârșitul lumii.

Dumnezeu nu vede cu ochi buni sfârșitul lumii, deoarece de circa 4,5 miliarde de ani nu a mai muncit șase zile pe săptămână pentru a crea o lume.

Becali a declarat la GSP că sfârșitul lumii să-i sugă p*la pe partea de calamități.

"După sfârșitul lumii scap, în sfârșit, de unguri. Perfect, mă pot concentra pe un singur adversar, mafia", a declarat încântat Vadim Tudor.

Adi Minune și Guță și-au exprimat îngrijorarea că sfârșitul lumii i-ar putea lăsa fără muza inspirației lor artistice: dujmanii purtători de pică.

Băsescu a amânat împăcarea cu Ponta până după sfârșitul lumii, când președintele estimează că lucrurile vor intra în matca lor firească, atât din punct de vedere politic cât și din punct de vedere economic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu