Google+

vineri, 2 noiembrie 2012

Interbox caută urgent adversari noi pe măsura lui Lucian Bute. Negocieri intense cu Tom Degețel și Neghiniță.


Pugilistul rus Denis Grachev a anunțat astăzi că nu mai dorește să boxeze cu Lucian Bute în cadrul galei ce fusese programată la data de 4 noiembrie 2012, întrucât i s-a terminat spray-ul pentru categoria muscă”.
Față de această situație critică, Interbox caută febril noi adversari pe măsura lui Bute. Deocamdată canadienii au demarat negocierile cu boxerul Tom Degețel, dar se pare că șansele lui Bute de a boxa cu acesta sunt reduse.
„Este aproape imposibil ca pugilistul Tom Degețel să se poată încadra în limitele categoriei lui Bute. În ultimii ani el a evoluat numai la categoria pană”. Nu cred că până la data galei de la Montreal Tom Degețel poate deveni atât de slab încât să se poată lupta cu Bute”, a declarat antrenorul pugilistului Tom Degețel.
În cazul în care nici varianta unei confruntări pe viață și pe moarte cu Tom Degețel nu se va materializa, Interbox va încerca să-l aducă la Montreal pentru a se lupta cu Bute pe reputatul boxer Neghiniță.
„Meciul ar fi unul extrem de spectaculos. La cât sunt de amețiți cei doi sportivi (Bute și-a dovedit cu prisosință abilitatea de a deveni amețit în meciul cu Froch), meciul se va disputa la categoria „muscă”, subcategoria „Drosophila Melanogaster”. O reală dificultate în ce privește organizarea meciului ar fi însă aceea că Neghiniță a pus condiția ca ringul de box să fie sculptat într-un bob de grâu românesc. Or, Lucian Bute nu agreează această condiție, el nefiind adeptul grâului minuscul, ci al celui de import cu bob mai mare, care-i permite ca, valorificându-și redutabilul său joc de picioare, să fugă prin toate colțurile ringului de pumnii adversarului, a declarat mitropolitul Moldovei, Leonard Dosoftei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu