Google+

miercuri, 14 noiembrie 2012

Mircea Lucescu: “Judecătorii care i-au condamnat pe oamenii de fotbal în „Dosarul Transferurilor” au încercat să mă omoare și pe mine cu tramvaiul”


Judecătorii care i-au condamnat la închisoare pe oamenii de fotbal în Dosarul Transferurilor nu reprezintă decât niște mici rotițe ale complexului mecanism perfid instrumentat de vatmanii de la R.A.T.B. pentru a acționa împotriva oamenilor onești din fotbalul românesc. Astfel, cei doi vatmani care m-au alergat cu tramvaiul pe mai multe străzi și alei întunecoase în încercarea de a mă omorî, s-au insinuat între timp în sistemul judiciar pentru a le fi repartizat spre judecare „Dosarul Transferurilor”, a declarat Mircea Lucescu.

„Niște judecători imparțiali ar fi dat o mustrare, o mustrare cu avertisment sau cel mult o amendă*, menționând în hotărârea judecătorească că în termen de 48 de ore poate fi plătită pe jumătate la C.E.C. Hai, cel mult, niște judecători corecți puteau să le dea și 3-4 puncte de suspendare sau să-i condamne să stea în tribune la următoarele 3-4 etape. Dar cum să-i condamni pe acești oameni la pedeapsa închisorii? Aaa, dacă ar fi furat o pâine că le mureau copiii de foame acasă, atunci aș mai fi înțeles să li se dea pedeapsa cu închisoarea, a ținut să mai adauge Il Muce.

„Deja noi, ceilalți oameni de fotbal, am întreprins demersurile ca în recurs „Dosarul Transferurilor” să fie declinat de Înalta Curte de Casație și Justiție la GSP, pentru a fi soluționat la „Recursul etapei”. Președintele completului de judecată va fi Ovidiu Ioanițoaia, care deja a vizionat casetele cu fazele în care Curtea de Apel i-a prins pe inculpați în ofsaid”, și-a finalizat declarația Il Buce.
 

Un comentariu:

  1. De drepturile de televizare a recursului s-au declarat interesati si Dan Diaconescu, care chiar a facut Inaltei Curti o oferta in sapte saci precum si cocosul din "Punguta cu 2 bani", interesat si el sa obtina drepturile de televizare pentru un proces de doi bani

    RăspundețiȘtergere