Google+

vineri, 9 noiembrie 2012

Lumee, lumee! Circul Struțki a poposit pentru o lună pe meleagurile mioriței sodomizate!


Azi a început și în mod oficial campania electorală pentru alegerile parlamentare de la 9 decembrie 2012. Chiar înainte de începerea oficială a campaniei electorale,  Guvernul a iniţiat o ordonanţă de urgenţă care aduce noi reglementări în privința organizării alegerilor parlamentare, interzicându-se candidaților să ofere drept mită electorală produse alimentare.
Nedigerând deloc ușor interdicția de a oferi în campanie produse alimentare, candidații principalelor formațiuni politice au luat pur și simplu cu asalt supermarket-urile din România. Este binecunoscut că în supermarket-urile din România nu poți găsi nimic comestibil, deci nu poți fi acuzat că ai dat mită produse alimentare dacă oferi oamenilor produse achiziționate de aici”, a declarat domnul Mario Jagardel, candidat la alegeri din partea  Partidei Romilor- Aripa Tânără.
La rândul lor, alegătorii nu par deloc speriați de noua interdicție, întrucât în campaniile electorale trecute, spun ei, au primit mai degrabă muie electorală decât mită electorală.
Pentru a preveni eventuale neclarități ce ar putea afecta desfășurarea campaniei electorale, mai mulți candidați au formulat astăzi o solicitare de informare către Institutul de Cercetare în Domeniul Produselor Alimentare pentru a li se confirma oficial dacă vreun tip de căcat se află pe lista produselor non-alimentare, pentru a putea fi oferit alegătorilor cu respectarea noilor cerințe legale.
Punctul culminant al primei zile de campanie l-a constituit însă reprezentația oferită de Vadim Tudor, care a jignit legea electorală, făcând-o curvă, limbrică, escroacă și mafioată. „Nici tribunul Dumnezeu nu ne mai poate salva de această lege mafioată, care interzice dreptul de vot debililor și alienaților mintal. Practic, se restrânge abuziv dreptul de vot pentru mai mult de jumătate din cei doi simpatizanți ai P.R.M.”, a declarat domnul Vadim.

6 comentarii:

  1. Stai asa, frate, pai zaharul Coronita parca era rezervat pentru viitorul scrutin de alegere a regelui Mihai cel dezlegat la limba. Ce dracu cauta la alegerile din decembrie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum ce caută, bre, n-ai văzut că Ponta și-a trecut în CV titlul de împărat al Imperiului Centrafrican? A fost încornorat împărat.

      Ștergere
  2. USL-ul a plagiat sigla ARD sau viceversa?
    Scumpe alegeri, puteau si astia sa se orienteze pe zaharul Aro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sau varsat, cu ceva nisip prin el, sa ajute bastinasii la slefuit dantura, sa nu aiba aderenta cand o iau prin gura

      Ștergere
    2. Sunteți de acord cu sloganul "USL, ARD- aceeași...zaharniță?"
      Tarif: o monedă botswaneză + T.V.A.

      Ștergere
    3. Doar daca e TVA-ul deductibil

      Ștergere