Google+

joi, 29 noiembrie 2012

Un urangutan de la Zoo Băneasa a adoptat brusc un candidat PP-DD


Caz incredibil de previzibil azi la Zoo Băneasa! Un candidat PP-DD la alegerile parlamentare din 9 decembrie, care venise pentru un curs de pregătire la Grădina Zoologică, a fost adoptat brusc de un urangutan.

Candidatul PP-DD urma un curs de pregătire profesională cu musca de căcat și cu papagalul Cacatu cu creastă galbenă, care, după cum se știe, dețin o bogată expertiză în materia discursurilor electorale. Când a trecut însă pe lângă cușca urangutanului a fost suficient să scoată pe gură ceea ce el considera a fi un cuvânt, pentru ca maimuțoiul să se repeadă brusc la el pentru a-l adopta, strigând: “U! U! Singurătatea a luat sfârșit, iată că mi-ați adus un pulanguran”, a relatat incidentul cârtița oarbă, unicul martor ocular.

Nici nu a ajuns bine incidentul în presa internațională, că mai multe familii monoparentale fără copii de urangutani africani au trimis o scrisoare deschisă (de poștaș) Guvernului României, prin care au solicitat deblocarea urgentă a adopțiilor internaționale de candidați PP-DD. Urgența este motivată de urangutanii africani prin aceea că după alegerile de la 9 decembrie candidații PP-DD ar putea dispărea la fel de brusc cum au apărut, ceea ce ar îngreuna în mod evident adoptarea lor.

Cazul de astăzi nu este primul de acest gen din istoria Grădinii Zoologice Băneasa: la alegerile parlamentare trecute o hienă a adoptat un candidat P.S.D., o căpușă a adoptat un candidat P.D.L., o viperă cu clonț a adoptat un candidat P.R.M. și un burszuc a adoptat un candidat U.D.M.R.

Întrebat ce părere are despre iepurele cu buze reci ca simbol al P.N.L. în campania electorală pentru alegerile parlamentare, Gigi Becali a declarat: „Iepurele cu buze reci să-mi sugă p*la ... sau mai bine nu!”

2 comentarii:

  1. Deosebirea intre un candidat PP-DD si Vanghelie este urmatoarea: candidatul PP-DD nu stie sa citeasca, dar Vanghelie nu stie sa scrie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Conform ultimelor cercetări, tăblițele de la Tărtăria au fost scrise de Vanghelie. De aceea ele nu au putut fi descifrate până în prezent. Se bănuiește totuși că ele conțin un rudiment de conjugare a verbului "a fi".

    RăspundețiȘtergere