Google+

luni, 26 noiembrie 2012

Sute de candidați la alegerile parlamentare din decembrie au luat cu asalt Grădina Botanică din București după un anunț că aici a fost adus din S.U.A. un Cacatus Gigantea


Sute de politicieni care candidează la alegerile parlamentare din luna decembrie au fost induși în eroare de un anunț al Grădinii Botanice din București în care se strecurase o mică greșeală de tipar. 
Citind că tocmai a fost adus la Grădina Botanică un Cacatus Gigantea, politicienii au luat pur și simplu cu asalt porțile acesteia.

Se știe că în timpul campaniei electorale, orice rezervă cât de mică de căcat ce poate fi servit alegătorilor este o adevărată mană cerească pentru politicieni. Darmite un Cacatus Gigantea, așa cum a scris în anunțul său Grădina Botanică”, a declarat domnul Fâsâian Spârcu, unul dintre politicienii recunoscuți pentru consistența discursurilor sale din timpul campaniei electorale, obișnuit să ia frecvent cuvântul atât în fața alegătorilor săi cât și în fața aligatorilor din partidele adverse.  

3 comentarii:

  1. La Iredentila place mult politicienii. El compus pentru ei si un cantecel:
    "Un politician/ Se legăna/ Pe o panza de bomfaier..."

    RăspundețiȘtergere
  2. Patronu de marmote26 noiembrie 2012 la 16:02

    Politicienii nu sunt recomandati de dr. Mencinicopschi nici pentru canibalii persoane fizice, nici pentru canibalii persoane juridice. Canibalii persoane fizice fac toxinfectie alimentara daca halesc un politician, iar canibalii persoane juridice fac toxinfectie falimentara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este adevărat ce spui, chiar și celebrul Bokassa, îniante de a mânca un politician din tabăra de corturi adversă, îi zicea: "Bă, te mănânc, te vomit și apoi iar te mănânc". Deci nici chiar el nu putea să-i digere din prima pe politicieni, deși stomacul lui avea o vastă arie de expertiză.

      Ștergere