Google+

vineri, 9 noiembrie 2012

Publicitate: B.R.D. elimină total comisionul de depunere în cazul produsului de economisire “Economisește direct pe cardul directorului băncii”


Dacă până în prezent B.R.D. vă percepea un comision pentru banii pe care îi economiseați direct pe cardul directorului băncii, de astăzi puteți face acest lucru gratuit.
Această măsură a B.R.D. face parte dintr-o strategie mai amplă, în urma căreia banca și principalul său partener de afaceri- S.I.E. speră să convertească cele câteva instrumente de economisire indirectă pe cardul directorului băncii pe care banca le mai are încă în portofoliu, în instrumente de economisire directă pe cardul menționat.

Pentru a facilita operațiunea de convertire a instrumentelor de economisire păgâne, B.R.D. intenționează să-l coopteze în comitetul director și pe ÎPS Pimen, Arhiepiscopul Sucevei și Rădăuților, care, după cum deja s-a dovedit, este dispus să colaboreze cât se poate de bine cu securitatea din comitetul director.

În cadrul aceleiași strategii ample de dezvoltare, B.R.D. speră că Guvernul îi va da o mână de ajutor prin emiterea unui act normativ promis de mai multă vreme: acela prin care minorii în vârstă de până la doi ani vor putea primi alocațiile numai la ghișeele B.R.D., unde vor avea obligația de a se prezenta neînsoțiți, cu cartea de identitate. Minorii în vârstă de până la doi ani ale căror cărți de identitate s-au deteriorat ca urmare a intervalului lung de timp scurs de la emiterea lor, se vor putea prezenta personal la ghișeele băncii pentru a-și ridica alocația și cu permisul de conducere auto.

Un comentariu:

  1. Totodata, B.R.D. va implementa si programul "Prima casa de bani pentru directorul unitatii", care va fi accesibil numai directorilor de sucursale care inca nu au nicio casa de bani.

    RăspundețiȘtergere