Google+

duminică, 11 noiembrie 2012

ÎPS Daniel îl atacă dur pe îndrăcitul chitarist Carlos Satana


Știrea că îndrăcitul chitarist Carlos Satana ar putea susține în viitorul apropiat un concert în România l-a umplut de draci pe Înalt Preasfințitul Daniel.
„Carlos Satana ăsta n-are ce căuta să cânte pe vreun stadion din România. Aaa, dacă vrea să cânte în România, îi aranjez eu să scoată un DVD la Tanacu: Carlos Satana feat. Daniel Corogeanu. DVD-ul se va intitula The exorcizator”, partea instrumentală va fi realizată de Carlos Satana, iar partea vocală de dracii scoși de părintele Corogeanu din îndrăcitul chitarist. Sunt convins că ar fi un album de succesuri, la fel ca precedentul album scos la Tanacu, Sadistik Exekution”. Desigur, voi pune clauză ca Patriarhia să primească 80% din profitul obținut din vânzări”, a scris ÎPS Daniel pe pagina de Facebook a mănăstirii Sihăstria.

Rugat de reporterii GSP TV să comenteze posibila venire a lui Satana în România, Gigi Becali a strigat puternic: “Petrică, dă, bă, pe GSP! după care a declarat: “Ce ați zis, bă? Că va veni Satana în România? Dar dracu’ e deja aici, numai Becali și PNL vă mai pot salva! Cum, Satana e ... un cântăreț? Atunci să sugă p*la pe partea muzicală! Hai că n-am timp de voi, pregătirea meciului de azi cu Viitorul Constanța m-a stors de vlagă. N-am avut timp nici să-i răspund cum trebuie unui amărât care mi-a contestat meritele în PNL, Neagu Djuvara, n-ați auzit voi de el la GSP. El m-a făcut cretin profund”, eu l-am făcut „zdreanță senilă”, dar nu ne-am jignit. Păi ce făcea, bă, Djuvara ăsta în PNL, când tataie Ionică Brătianu-Becali pregătea Marea Unire de la 1918? Subtitra filme mute, asta făcea.

Din păcate pentru el, îndrăcitul chitarist Carlos Satana se pare că a pierdut și sprijinul metaliștilor sataniști români, după ce a asigurat partea instrumentală a mai multor melodii ale Shakirei. “Păi ori suntem sataniști, ori nu mai suntem, plm! a comentat cu năduf Morbid Angel, liderul metaliștilor sataniști din Sfântu Gheorghe.

4 comentarii:

  1. Diferenta intre Neagu Djuvara si Gigi Becali este ca unul scrie istoria, da' celalalt o face. Cred ca m-ar distra mai mult sa fie invers:)

    RăspundețiȘtergere
  2. o sa aibe Dumnezeu grije de voi toti, lua-var dracu de scursuri

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bănuiesc că tu ai nimerit adineauri pe blog căutând pe Google "cit e salariu pt bone in luxenburg".

      Ștergere
    2. Mai degraba cred ca era in cautarea lui" cum se suge p.la pe partea muzicala" si te-a gasit pe tine propovaduind pe Satana.
      Drac impielitat ce esti.

      Ștergere