Google+

luni, 26 noiembrie 2012

Pedofil belgian șocat de o descoperire tulburătoare*


Scandal imens într-o localitate din Belgia. Liniștea unui sătuc absolut obișnuit a fost tulburată de aflarea unui crud adevăr. Localnicul P. Ed. Ophille, cunoscut vecinilor săi ca iubitor de copii și animale în același timp (iubea copiii animalic) a descoperit cu stupoare că fetița pe care o abuza regulat fusese, de fapt, bărbat! Din cauza șocului, belgianul nici nu mai poate să se manifeste față de copiii vecinilor în modul binecunoscut, ceea ce a schimbat cu totul viața cotidiană a satului. ”Nu înțelegem ce se întâmplă. Eram obișnuiți să ne avertizăm între noi cu binecunoscuta somație prealabilă orală „Feriți copchilu’, că vine pedofilu’ !!!” Acum o liniște nefirească s-a abătut asupra satului nostru”, a declarat cu tristețe o localnică.

Nici Asociația "Pedofili Fără Frontiere" nu a rămas cu mâinile în sânul fetițelor de până la 12 ani, ci a luat atitudine prin reprezentantul în România, dl. Pedof Ilie: ”Suntem alături de bietul belgian, și ne dorim să își reia lucrul în MS-DOS cât mai curând și nu care cumva, de tristețe, să se arunce pe Windows”.

Între timp, în urma anchetei, monstrul de bărbat ce luase în chip diabolic înfățișarea unei fetițe inocente a recunoscut faptul că s-a născut băiat! Această situație uluitoare i-a lăsat cu gura căscată până și pe anchetatorii cei mai experimentați, care au declarat scârbiți: ”Nici viitorul nu mai e ce-a fost...”.
 

2 comentarii:

  1. Diferenta intre un pedofil si un pedagog este aceea ca pedofilul iubeste copiii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce zice un pedofil altui pedofil? Schimba-mi una de 10 cu doua de 5!

      Ștergere